O meni

Dragi ljubitelji knjiga, dobrodošli na blog Lamona books. Moje ime je Andrea Krajinović i moja ljubav prema knjigama potakla me na stvaranje prostora u kojem ću dijeliti s vama svoje dojmove i preporuke različitih žanrova. Odvest ću vas na putovanje kroz predivan svijet pisane riječi, zaronit ćemo u dubine intrigantnih priča i istražiti misli domaćih i svjetskih autora.

Vjerujem da knjige imaju moć promijeniti naše živote, poticati nas na razmišljanje i preispitivanje te nam otkrivati nove svjetove. Želim s vama podijeliti tu čaroliju i svoje oduševljenje pročitanim knjigama.

Surađujem sa brojnim izdavačkim kućama, na društvenim mrežama me prati nekoliko tisuća ljubitelja pisane riječi, a pojedinosti iz svijeta knjiga donosim vam i na portalu Bookmate Žurnal.

Cilj mi je otkriti vam zanimljive naslove i autore koje biste možda inače propustili. Također, voljela bih čuti vaša povratna mišljenja o knjigama koje ste pročitali na moju preporuku.

U cilju promicanja domaće književnosti osnovala sam čitateljski klub Krobuk u kojem čitamo isključivo hrvatske autore i autorice. Ukoliko nam se želite pridružiti, slobodno me kontaktirajte putem emaila lamonabooks@gmail.com ili putem društvenih mreža čije linkove ćete pronaći na vrhu stranice.

Hvala vam što ste ovdje. Nadam se da će ovaj blog postati vaše omiljeno odredište za literarnu inspiraciju i da ćete uživati u osvrtima i pronaći nešto za sebe.

Ukoliko ste autor, izdavač ili imate proizvod za koji mislite da bi se dobro uklopio u književni svijet i želite surađivati samnom, slobodno mi se obratite na email lamonabooks@gmail.com.

Srdačan pozdrav,

Andrea Krajinović